Pin Taxi Breda

Pin creditcard taxi

Pinnen of creditcard gebruiken in de taxi om de ritprijs van een taxirit te voldoen is reuzehandig als u even geen contanten op zak hebt, of een creditcard van ‘de zaak’ tot uw beschikking hebt zodat u zelf niet hoeft ‘voor te schieten’.
Pinnen in de taxi is ook gewoon gemakkelijk om een beter overzicht van uw uitgaven te hebben, en u hoeft niet meer om te rijden via een pinautomaat of eerst te zorgen voor contant geld voordat u Pintaxi Breda belt.
Bestel daarom een ‘Pintaxi’ bij Taxi Service Breda, zodat u aan boord van de taxi kunt betalen met Pin of creditcards zonder toeslagen (!). Het is helaas nog wel belangrijk dat u aangeeft een ‘pintaxi’ te willen gebruiken. Op die manier sturen wij u een taxi met pinapparatuur aan boord. Nog niet elke taxi is voorzien van deze service.

Waarom Pintaxi Breda?

Pin Taxi Breda is onderdeel van Taxi Service Breda. Taxi Service Breda verzorgt al een aantal jaren kwalitatief en representatief taxivervoer tot 4 personen in, van en naar de regio Breda, vanaf en naar luchthavens zoals bijvoorbeeld Schiphol, Zaventem, Charleroi en kleinere vliegvelden zoals; Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen airport.
Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt, is Taxi Service Breda een van de betere ‘spelers’ als het gaat om uw vervoerswensen. Wij denken mee, en oplossend, tegen concurrerende tarieven. U betaald niet de hoofd, maar een reële prijs voor uw vervoer, met een moegelijkheid tot vaste prijzen wanneer u verder reist dan 30 Km. Voor deze ‘vaste prijsafspraak’ kunt u zich wendden tot de centrale of aan de taxi bij de taxichauffeur.